Grupa
Pieczarki z włoskim smakiem

Pieczarki z włoskim smakiem

Składniki:
Kilka sporych kapeluszy pieczarek, najlepiej o podobnej wielkości.
Pesto rosso
Mozzarella
Oliwa, sól, pieprz

40 minut
3
0

Przygotowanie:

 

Pieczarki obrać.

Do każdego kapelusza nałożyć łyżeczkę pesto i przykryć plastrem mozzarelli.

 

Ułożyć w naczyniu do zapiekania, podlać oliwą i wstawić do piekarnika na kilkanaście minut, do pół godziny.

  

Gotowe pieczarki są pełne pomidorowego, słonecznego aromatu z pesto, a zapieczony ser ciągnie się smakowicie.

 

Najlepiej zjeść je póki są jeszcze dobrze ciepłe.

 

Smacznego!

Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

4
liczba głosów: 3
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Beata Pszczółka
Śniadanie we włoskim stylu
Majka Puchalska
Efektowne i eleganckie
Beata Pszczółka
Rozkosz smaku
Beata Pszczółka
Niespodziewanie pyszny
WŁOSKIE MEBLE - ITALIASTYLE
Meble włoskie - Lampka LED dla dzieci Jednorożec złota

Lampka LED dla dzieci Jednorożec złota

34.00 PLN
ZOBACZ PRODUKT
Meble włoskie - Stylowy hoker Master

Stylowy hoker Master

3040.00 PLN
ZOBACZ PRODUKT
Meble włoskie - Parasol ogrodowy Kalife Olive 3m

Parasol ogrodowy Kalife Olive 3m

528.00 PLN
ZOBACZ PRODUKT