Grupa
Bruschetta z oliwkami

Bruschetta z oliwkami

Składniki:
bagietka
pasta z zielonych oliwek
ser pecorino
30 min.
1
0

1. Bagietkę pokroić w ukośne kromki grubości nieco ponad 1 cm.

2. Posmarować pastą oliwkową i posypać startym serem pecorino.

3. Kromki poukładać na blaszce i podpiec 10 min. w piekarniku nagrzanym do 150oC.

Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

5
liczba głosów: 1
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Jowita Grzeszczyk
Doskonały dodatek do mięs
Majka Puchalska
Świeża, radosna, różnorodna
Magdalena Tuła
Smakowita i łatwa przekąska do przegryzania przy lampce wina.
Magdalena Tuła
Aromatyczna pasta pomidorowa do prostych przekąsek.