Grupa
Bruschetta z oliwkami

Bruschetta z oliwkami

Składniki:
bagietka
pasta z zielonych oliwek
ser pecorino
30 min.
1
0

1. Bagietkę pokroić w ukośne kromki grubości nieco ponad 1 cm.

2. Posmarować pastą oliwkową i posypać startym serem pecorino.

3. Kromki poukładać na blaszce i podpiec 10 min. w piekarniku nagrzanym do 150oC.

Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

5
liczba głosów: 1
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Magdalena Tuła
Pyszny chlebek na ciepło jako dodatek do dań lub samodzielna przekąska.
Beata Pszczółka
Smakowite
Beata Pszczółka
Pyszny i uniwersalny
Magdalena Tuła
Puszyste parmezanowe kluseczki, które dodają smaku świątecznemu posiłkowi
WŁOSKIE MEBLE - ITALIASTYLE
Meble włoskie - STYLIZOWANY STOLIK ZAHIRA 50x50 CM

STYLIZOWANY STOLIK ZAHIRA 50x50 CM

766.00 PLN
ZOBACZ PRODUKT
Meble włoskie - BIAŁA MEBLOŚCIANKA WALL

BIAŁA MEBLOŚCIANKA WALL

5148.00 PLN
ZOBACZ PRODUKT
Meble włoskie - WŁOSKA MEBLOŚCIANKA INFINITY

WŁOSKA MEBLOŚCIANKA INFINITY

6096.00 PLN
ZOBACZ PRODUKT