Grupa
Bruschetta z oliwkami

Bruschetta z oliwkami

Składniki:
bagietka
pasta z zielonych oliwek
ser pecorino
30 min.
1
0

1. Bagietkę pokroić w ukośne kromki grubości nieco ponad 1 cm.

2. Posmarować pastą oliwkową i posypać startym serem pecorino.

3. Kromki poukładać na blaszce i podpiec 10 min. w piekarniku nagrzanym do 150oC.

Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

5
liczba głosów: 1
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Beata Pszczółka
Jak z toskańskiego lasu
Magdalena Tuła
Łatwe do przygotowania, ciekawe w smaku i bardzo delikatne pesto do makaronu i pieczywa.
Majka Puchalska
Takie proste!
Magdalena Tuła
Pyszny chlebek na ciepło jako dodatek do dań lub samodzielna przekąska.